Vi optager ikke nye elever i Online Mentorforløb. Vi forbliver dedikerede til vores nuværende elever. Jeg er nu fokuseret på at udvikle “Basely” til en global virksomhed – en spændende og ny udfordring for mig. Se mere på forsiden.

Hvad er et mentorforløb?

 

Hvad er et mentorforløb?

Du kan brække ordet op i 2: “Mentor” og “Forløb”.

Det vil sige, at du altså er på et forløb hos en tilknyttet mentor, som hjælper dig.

Man kan sammenligne et mentorforløb med at have en personlig coach tilknyttet. Et mentorforløb er typisk et forløb over en periode, hvor du har en mentor inden for et givent område. Det kan være personligt, men i særlig grad inden for forretning.

En mentor er typisk en erfaren person, som har ekspertise og erfaring inden for et område, som du enten ønsker at lære mere omkring eller færdiggøre dig inden for. Det er særligt brugt i skole-regi, hvor man har en tilknyttet mentor til hjælp i dansk, matematik eller noget helt tredje.

Et andet område, hvor du garanteret også er stødt på diverse mentorer, er når det kommer til fitness-industrien. Her er ordet “mentor” blot byttet ud med “coach” og i særlig grad “online coach”.

På samme måde fungerer det også i forretningsverdenen, hvor du har alverdens muligheder for at finde og benytte dig af diverse mentorer. Et eksempel er Online Mentorforløb, hvor du får mig, Kasper Knudsen tilknyttet som din mentor, der guider dig igennem hele processen fra at være uvidende til at kunne drive din egen forretning og have egne kunder.

Fordele ved at have en mentor

 At have en mentor er noget jeg, Kasper Knudsen vil anbefale alle og enhver, som har muligheden til dette. Det er nok det bedste, jeg har gjort for mig selv igennem de seneste mange år. Forestil dig, at du får en mulighed for at lære fra personer, som er det sted, hvor du selv drømmer om at stå en dag.

Det kan både være en atlet, som står knivskarpt og som udbyder personlig træning og/eller kostplaner, som kan hjælpe dig til at komme i mål. På samme tid vil din mentor stå ved din side hele vejen til mål og justere dig ind, når du kan være på kanten til at falde fra.

Jeg, Kasper Knudsen har selv ageret mentor de seneste 3-4 år, men der var noget, som hurtigt gik op for mig. Jeg kunne hjælpe langt flere mennesker ved at være mentor online.

At stifte Online Mentorforløb betød og betyder, at jeg i dag kan hjælpe langt flere mennesker på samme tid og hjælpe langt flere mennesker med at blive rykket fra A til B når det kommer til at lære, hvordan man med fordel kan agere i hverdagen, for at skabe sin egen hverdag, som man hver dag glæder sig til at slå øjnene op til.

Først var min mission med Online Mentorforløb, at jeg blot skulle hjælpe 10 mennesker med at få succes som selvstændig marketingkonsulent. Da jeg opnåede det, kunne jeg hurtigt se, at med det her online format, havde jeg muligheden for at hjælpe langt flere med at gennemleve samme rejse, som jeg selv havde været på årene for inden. Derefter satte jeg et mål om at hjælpe 100 elever til succes igennem mit forløb. I dag har Online Mentorforløb hjulpet mere end 3.000 mennesker, hvoraf en del af dem, har efterladt en anmeldelse, som du kan se på Trustpilot (Se Trustpilot-anmeldelser her).

Det, at Online Mentorforløb er opbygget i et online format betyder også, at elever på forløbet kan tage det i helt eget tempo. Nogen ser det hele igennem på en weekend, mens andre bruger 1 uge eller 2 på det. Det kommer helt og aldeles an på hver enkelts eget skema. Og det er netop også en af de smarte fordele ved at løfte et mentorforløb over i et online format, hvor man stadigvæk har muligheden for at omfavne det hele.