Vi optager ikke nye elever i Online Mentorforløb. Vi forbliver dedikerede til vores nuværende elever. Jeg er nu fokuseret på at udvikle “Basely” til en global virksomhed – en spændende og ny udfordring for mig. Se mere på forsiden.

Pris på Online Mentorforløb

 

Vores pris for Online Mentorforløbet lå per 31. maj 2023 (det var sidste mulighed for at få adgang til Online Mentorforløb) på 12.000 kr. inkl. moms.

Tilfredshedsgaranti ved køb af Online Mentorforløb

Som det fremgik af vores handelsbetingelser (Se vores handelsbetingelser her), havde man altid en 30-dages tilfredshedsgaranti, når man investerede i Online Mentorforløb 1. gang. Man havde en unik mulighed for at prøve Online Mentorforløb af og finde ud af om det var noget for en eller ej. Hvis ikke, så refunderede vi alle ens penge retur.

Det var en unik mulighed for at finde ud af, om Online Mentorforløb rent faktisk var noget for en eller ej. Vi ønskede ikke, at man investerede i Online Mentorforløb og eksempelvis 29 dage efter fandt ud af, at det slet ikke var noget for en alligevel. Vi ville hellere have 100 glade elever, som gav den maks gas frem for at have 150 elever, hvoraf 50 af dem ikke kom til at benytte forløbets materiale alligevel.

Som beskrevet under vores Trustpilot-anmeldelser (Se Trustpilot-anmeldelser her), var det vigtigste for os, at have glade og tilfredse elever. Derfor gik vi i særlig grad op i at levere et godt produkt, hvorfor vi også havde valgt at tilkoble en tilfredshedsgaranti på Online Mentorforløb. (Se uddybet tilfredshedsgaranti her)

Hvad fik du adgang til i Online Mentorforløb?

Når man købte adgang til Online Mentorforløb, så inkluderede det adgang til 77 trin-for-trin videoer, 89 trin-for-trin skabeloner, 3 ugentlige live Q&A’s, Danmarks største fællesskab, personlig sparringsgruppe og meget, meget mere.

På vores forside (Se forsiden her) på Online Mentorforløb fremgik programmet, hvor man kunne se præcist hvad hver enkelt modul og video indeholdt.

Modul 1: Fundament og forståelse
Modul 2: Mindset
Modul 3: Kundehåndtering
Modul 4: Formlen til nye kunder
Modul 5: Salg med autencitet og transparent
Modul 6.1: Introduktion til Facebook annoncering
Modul 6.2: Facebook Specialist (Live)
Modul 7: Virksomhedsdrift & Workflow (Live)
BONUS: Snapchat Ads
BONUS: Google Ads
BONUS: E-mail marketing

I ovenstående program, fandt man som tidligere beskrevet, 77 trin-for-trin videoer sammen med 89 trin-for-trin skabeloner, som alt sammen indeholdt det, man skulle bruge, for at få succes som marketingkonsulent i Danmark og/eller udlandet.

Det var et program som Kasper Knudsen havde strikket sammen ud fra egen erfaring som både webshop-ejer og i særlig grad som marketingkonsulent, hvor vi havde hjulpet flere store danske og internationale virksomheder med Facebook annoncering.

Udover alt materiale som lå i Online Mentorforløb, indeholdt forløbet også 3x ugentlige live Q&A’s, hvor man som elev havde mulighed for, at få svar på alle sine bekymringer, udfordringer og spørgsmål. 

Hvordan påvirkede fremtidige opdateringer prisen for elever?

Siden vi lancerede Online Mentorforløb version 1.0 tilbage i 2020, skete der rigtig mange ting.

Online Mentorforløb 1.0 var det første produkt. Det havde en del indhold, som kunne blive lavet langt bedre, i Kasper Knudsens optik. Derfor arbejdede vi benhårdt bag kulissen og valgte at lave en 2.0 version. Alle elever, som i forvejen havde investeret i version 1.0 fik en gratis opdatering til den nyeste version. Det var som en tak for den tillid de havde udvist til Online Mentorforløb i første omgang.

Dengang tog vi også en beslutning. Aldrig nogensinde skulle nuværende elever på Online Mentorforløb berøres af ændringer i pris eller program. Elever ville altid få automatiske opdateringer til de nyeste versioner af Online Mentorforløb uden at skulle betale en højere eller ekstra pris for det.

Forskellen på version 1.0 og 2.0 af Online Mentorforløb var et indhold med opdateret indhold i form af nye og flere videoer samt skabeloner. Derudover gik Online Mentorforløb fra “bare” at være et online kursus, til faktisk at blive en reel professionel virksomhed

Efter lanceringen af version 2.0, besluttede vi os for, at vi gerne ville opgradere og opdatere forløbet endnu mere og tage det til helt nye højder – noget branchen ikke tidligere havde set.

Derfor brugte vi +/- et år på at arbejde på en version 3.0, som lancerede i august 2022, som alle allerede eksisterende elever fik gratis.