Vi optager ikke nye elever i Online Mentorforløb. Vi forbliver dedikerede til vores nuværende elever. Jeg er nu fokuseret på at udvikle “Basely” til en global virksomhed – en spændende og ny udfordring for mig. Se mere på forsiden.

Trustpilot anmeldelser af Online Mentorforløb

 

Vores vigtigste mål hos Online Mentorforløb var, at vores deltagere blev glade og tilfredse med deres investering. Derfor blev Trustpilot en afgørende platform for os at fokusere på, da det kom til kundetilfredshed med Online Mentorforløb af Kasper Knudsen.

Vi værnede derfor om vores Trustpilot-side, og alle anmeldelser blev besvaret, baseret på hvad den enkelte havde skrevet.

 

Nedenfor har vi indsat et lille udpluk af vores Trustpilot-anmeldelser vedrørende “Online Mentorforløb” og “Kasper Knudsen”.

Hvis du ønsker at se alle vores anmeldelser vi har fået, kan du finde dem på Trustpilot (Se alle anmeldelser her).

 

 

Anmeldelse af Thomas (29. september 2022)
Efter at have set online mentorforløb 2.0 og 3.0, kan jeg kun komme med en stor anbefaling herfra!

Forløbet tager dig igennem alt fra Facebook/Instagram annoncering, forretningsforståelse og hvordan man kan arbejde med sit mindset, for at øge sin effektivitet og fokus. Foruden det, så er der også gode ugentlige Q&A’s, og et fantastisk community som kun består af venlige og hjælpsomme mennesker, som er på samme rejse som én selv.

Giv det et skud – du vil ikke fortryde det.

 

Anmeldelse af Frey (24. september 2022)
Online mentorforløb har gjort mit liv så meget bedre på ekstremt mange parametre. Kasper er pisse dygtig og han formår at lærer fra sig på en måde så man bare forstår det. Kombinationen af mindset og noget konkret at starte sin selvstændige karriere op med er genial og den kommer til at give mig et langt mere succesfuldt liv end jeg havde havde fået.

 

Anmeldelse af Mikkel (20. september 2022)
1.0 har jeg hørt var klasse!
2.0 var sindssygt ved jeg selv!
3.0 er det vildeste og mest ligetil produkt for dig, som ønsker mere frihed og selvfølgelig en god indtægt (Det kræver hårdt arbejde)

Gør dig selv en tjeneste og hop på et kald med en fra Kaspers team og se om det er noget for dig:) En investering du vil takke dig selv for igennem hele dit liv

 

Anmeldelse af Stefan (9. maj 2022)
Sindsygt godt forløb! Er så glad for jeg har købt det. Sidder du overvejer at købe det, kan jeg klart anbefale det.
Bare mindset modulet er alle pengene værd, da det er så gavnligt for resten af dit liv.
Sidder du med en tvivl om du skal investere i forløbet, kan jeg kun på det kraftigste sige, at det kommer du ikke til at fortryde.
Om du bliver en succes eller ej inden for marketingkonsulent, så får du så meget lærerigt materiale, der kan være meget brugbart for resten af dit liv.

 

Anmeldelse af Victor (19. september 2021)
Nok en af de mest inspirerende og hårdt arbejder personer jeg har mødt.

Kasper har et mål med dette forløb. Et mål om at gøre dig til et bedre menneske/ en bedre version af dig selv, samt en kommende marketingkonsulent. Han vil have du får succes, han håber du får succes og mest af alt, så vil han elsker at se dig, den dag du får succes.

Jeg kan kun anbefale dette forløb!
Med dette forløb, får du ikke en bedre start som marketingkonsulent eller som selvstændig i det hele taget.

Tak!

 

Anmeldelse af Ulrik (29. august 2021)
Kasper Knudsen er en knivskarp formidler og forretningsmand. Han tager dig i hånden og sammen drager I ud på en rejse, hvor du bliver introduceret for Marketing i højeste potens. Du lærer at hjælpe firmaer og shops med at performe bedre samtidig med at du tjener penge, får et bedre Mindset og bliver del af et fantastisk inspirerede Community. Absolut alle pengene værd!

 

Anmeldelse af Andrew (27. december 2021)
Helt igennem gennemført forløb. Der er alt man skal bruge for at komme i gang som marketingkonsulent.
Kasper er 100 % ærlig og udviser stor transparens – der er ingen garanti for succes, men du har alt det materiale og den støtte du skal bruge for, at opnå succes.

 

Anmeldelse af Bilal (8. april 202)
Mega godt forløb. Jeg har personligt, fået rigtig meget ud af det. I starten var jeg lidt usikker, omkring hvor godt det var, men da jeg var gået i gang. Så var det over al forventning.

Det som jeg synes er godt ved Kaspers forløb er at det forklare mange ting omkring hvordan man skal blive en bedre/bedste version af sig selv.

Selvom man skulle tro at det kun omhandler Online Markedsføring. Så er der meget andet Guld i forløbet.

Det kan KLART ANBEFALES! 🙂

 

Anmeldelse af Martin (13. juli 2021)
Kasper’s online mentorforløb er helt unikt, har set mange på facebook prøve at efterligne men ingen tæt på. Den bedste investering i mit liv so far!

Det handler om så meget mere end bare facebook annoncer.

Du starter med at lære det grundlæggende ift. at drive en virksomhed.

Derefter kommer du igennem en masse spændende moduler med salg, annoncer, mindset og meget mere der vil gøre dig bedre til at drive din forretning eller endnu vigtigere til en bedre person.

Tak for din masterclass, Kasper!

 

Anmeldelse af Kasper (16. maj 2021)
Fantastisk forløb. Meget konkret og brugbar læring man får af Kasper. Det oser af god karma, viljen til at hjælpe andre og lysten til at se andre få den succes der passer dem.
Kasper må siges at være en sand vinder, der tilbyder helt fantastiske muligheder til dem som tør stole på ham.
Min største anbefaling! 🙂

 

Anmeldelse af Mikkel (22. december 2021)
Kaspers forløb er kort sagt en af de bedste investeringer du kan lave i dig selv!!
Hvis du lige nu som jeg, sidder i 2g og tænker om man kan osv så GØR DET! jeg sad selv og tænkte sådan i 2 måneder før jeg købte det og fortryder at jeg ikke kom igang før!
Hele din hverdag bliver vendt op og ned (Hvis du tager det seriøst og implementerer), til det bedre!.
Forløbet kan også bruges til mange andre forretningsmodeller da der er så meget om adfærd, psykologi, mindset og fundament og meget mere!
5 ud af 5 stjerner er kun det rette at give dette forløb, du finder ikke samme kvalitet ret mange steder!

 

Anmeldelse af Alexander (29. november 2020)
WOW WOW WOW WOW! ET FORLØB DER IKKE KUNNE VÆRE BEDRE! MIN BEDSTE INVESTERING TIL DATO! ET FORLØB DER HAR ÆNDRET MIT LIV!

Svært at beskrive hvor meget værdi der faktisk ligger i Kasper Knudsens mentorforløb. Både hvad angår indlæring af fagligt stof og personlig udvikling overgår Kasper min vildeste fantasi ift. hvad jeg havde forventet.

Jeg var som mange andre en smule skeptisk inden køb, men al skepsis blev gjort til skamme allerede i 1. modul af mentorforløbet. Jeg har en videregående uddannelse, men med meget begrænsede jobmuligheder. Derfor var det helt fantastisk for mig at finde ud af, at al nødvendig viden kunne koges ned til dette mentorforløb – selv uden en fagrelevant uddannelse.

Jeg anbefaler alle at investere i Kaspers mentorforløb, du vil ikke fortryde det.

For en god ordens skyld skal jeg nævne at jeg på ingen måde er associeret med Kaspers firma, og at jeg ikke kendte til Kasper inden jeg købte forløbet.

 

Anmeldelse af Mathias (11. april 2020)
Den bedste investering man kan lave! Et must have hvis man så meget som har tænkt på at starte egen virksomhed, uanset hvilken form!

Hele forløbet er så gennemarbejdet at det er helt sindsygt, Kasper serverer så meget for at det er utroligt. Og om du skal lave online markedsføring eller hvad du skal kan du bruge 90% af kurset vil jeg nærmest sige. For udover at klæde dig på fra top til tå i at lave fantastiske Facebook annoncer, lærer han dig også at have det rigtige mindset, hvordan du skal strukturer din hverdag og vigtigst ikke bare hvordan du optimere ikke bare din virksomhed, men dig selv som menneske.
Desuden får man diverse skabeloner og værktøjer som gør alt nemmere, fra at kontakte en potentiel kunde, til onboarding, til tilbud, til at holde styr på kunder og have styr på betalinger og så meget mere!

Derudover bliver man også en del af et community som alle brænder for det samme, og som alle er med på at hjælpe hinanden. Det er ikke en rivalisering men tværtimod en støtte mod succes.

Og sidst, men slet ikke mindst, sætter Kasper 2 timer af hver anden uge til Live Q&A’s hvor du kan få svar på hvad end du måtte have af spørgsmål, helt ned til specifikke ting som “hvordan hjælper jeg præcis den her kunde bedst”.

Det her kursus har overgået min vildeste fantasi, og der er så utroligt meget værdi for pengene.

Endnu en stor tak til Kasper for at lade mig være en del af det her fantastisk forløb, og for at være en fænomenal mentor!

 

Anmeldelse af Isak (11. april 2020)
Hvis du har bare den mindste smule interesse for at arbejde indenfor Facebook ads og sociale medier, så er Kasper Knudsens mentorforløb en No Brainer!

Dette forløb indeholder lige hvad du har brug for, for at få succes indenfor marketing på sociale medier! Med alle Kasper’s videoer og materialer bliver viden serveret til dig på et sølvfad! Oveni dette bliver du en del af et lukket fællesskab, som er guld værd! Et fællesskab af hårdtarbejdende og motiverede mennesker som hjælper og kommer med gode råd til hinanden.
I denne lukkede gruppe tilbyder Kasper også live Q/A hver anden uge! Her kan du virkelig få Kasper uden filter, og spørger ham om konkrete spørgsmål. Disse Q/A’s giver en følelse for at Kasper giver sig alt hvad han kan for os i forløbet, og man får nærmest et personligt forhold til ham.

Og ikke for at glemme hele modulet om mindset. Dette modul er er en eye-opener for hvor vigtigt det er at ens mindset er iorden før du kan få succes med dette fag!

Tusind tak til Kasper Knudsen, for det fedeste online mentorforløb nogensinde !! Det her må du ikke misse ud på!

 

Anmeldelse af Marcus (16. april 2022)
Kasper er uden tvivl den person jeg allerhelst vil lære fra når det kommer til annoncering på Facebook & Instagram! Det kan ikke beskrives hvor meget man får i det her kursus, sammenlignet med prisen.

Det er ikke kun annoncering du får med i det her kursus, men du lærer alt som du skal bruge for at blive den bedste udgive af dig selv, hvilket vil sige et helt modul omkring dit mindset og søvn. Jeg er overrasket over hvor meget værdi det her kursus indebærer. Han fortæller dig i dybden hvordan du får din første kunde og hvordan du skal sælge dig selv og dit produkt, for at overbevise kunden om at det er dig de skal vælge – opfulgt af hvordan du skaber resultater for kunden så de bliver hos dig.

Ligemeget om du vil tjene 5.000 kr/md eller 100.000 kr/md er det her kursus et must have. 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ fra mig!

Jeg er overbevist om at det her kursus har ændret mit liv, og har gjort at jeg kan opnå endnu mere med mit Social Media Marketing bureau.